. حفظ وضعیت تغذیه ای مطلوب + فیلم آموزشی

· اگر بیمار اضافه وزن دارد، باید اقدامات لازم برای کاهش وزن در نظر گرفته شود. کاهش وزن می تواند سبب رفع برخی علائم و همچنین بهبود کیفت زندگی بیمار گردد (در توزین روزانه اگر1.4-0.9 کیلوگرم افزایش وزن باشد یا در توزین هفتگی 3-2.5 کیلوگرم افزایش وزن باشد نیاز به پیگیری مجدد است).

· در صورت امکان برای کاهش وزن می توانید با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

· مصرف چربی و لبنیات پرچرب را محدود نموده و از غذاهاي دریایی بیشتر استفاده کنید. مصرف گوشت قرمز باید به حداقل رسانده شود.

· توجه داشته باشید که کاهش وزن ناخواسته بیمار ممکن است نشانه ای از بدتر شدن نارسایی قلبی باشد. در این صورت باید با ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی مشاوره نمایید.

· بیمار باید غذا را در وعده هاي زیاد و با حجم کم مصرف نماید. از میوه جات بیشتر  در تغذیه بیمار مبتلا به نارسایی قلب استفاده شود.

· بیمار باید از مصرف بیش از حد نمک خودداری نماید ( کمتر از 5 گرم در روز ، فقط کف یک قاشق چای خوری ). این کار را می توان با اضافه نکردن نمک در حین تهیه ی غذا ، نذاشتن نمک دان روی میز غذا، محدود کردن مصرف تنقلات نمکی و انتخاب محصولات با محتوای سدیم (نمک) کمتر انجام داد.

· استفاده از آب لیموي تازه، فلفل سبز، سیر و پیاز، سبزیجات معطري چون ریحان و مرزه در ایجاد طعم بهتر غذا موثر خواهد بود.

· از مصرف مایعات زیاد خوداری کنید ، مصرف مایعات را در مواقع گرما و رطوبت زیاد ، حالت تهوع و استفراغ تنظیم کنید .

· توصیه میشود بیمار مبتلا به نارسایی قلب بیشتر از 2-5/1 لیتر در روز  مایعات (آب، آبمیوه ، شیر ، چای، و سوپ و...) مصرف نکند.

· در هوای گرم و مرطوب ممکن است نیاز باشد کمی مصرف مایعات بیمار افزایش یابد.

· در صورت مصرف مکمل های ویتامینی ، به دلیل تداخل برخی از آنها با داروهای مصرفی بیمار باید با تیم مراقبتی و درمانی خود مشورت نمایید.

· اگر بیمار هایپرکالمی ( سطح پتاسیم بالا ) مکرر دارد ، مقدار غذاها و مکمل های حاوی پتاسیم باید محدود شوند. در این رابطه می توانید از تیم مراقبتی و درمانی مشورت بگیرید (گوجه فرنگی، موز، کشمش و...).

 

برای مشاهده فیلم کلیک نمایید.

 

17.jpg

 

 


6.1.9.0
گروه دورانV6.1.9.0