کارشناس تغذیه : خانم الهام سادات محبی

تلفن داخلی : 296

شرح وظایف کارشناس تغذیه :


1- تهیه و تدوین فرمولهای خاص غذائی برای بیماران طبق دستور پزشک
2- تنظیم برنامه های هفتگی ، ماهانه و فصلی برای تهیه و سرویس غذا
3- تهیه و تدوین و اجرائی برنامه های تحقیقاتی خاص در زمینه درمان با رژیم و تغذیه 

4- تنظیم برنامه غذایی بیماران متناسب با نوع بیماری در آنها و تجویز پزشک معالج
5- انجام مشاوره و آموزش تغذیه متناسب با نوع بیماری ، به بیمار در صورت درخواست مشاوره توسط پزشک
6- نظارت بر تهیه فرمولاسیون محلولهای گاواژ
7- کنترل و نظارت مواد غذایی در هنگام آماده سازی قبل از طبخ ،هنگام طبخ و بعد از طبخ و توزیع آن
7- نظارت بر وضعیت بهداشت محیط ارائه خدمات غذایی(آشپزخانه)
8- اعلام آمار غذایی به انبار مرکزی جهت صدور مجوزخروج مواد غذایی از انبار به آشپزخانه
9- نظارت بر تأمین تجهیزات مورد نیاز بخش تغذیه
10- تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی خود در ارزشیابی منظم کار آنها
11- نظارت بر انبارهای مواد غذائی از نظر موازین بهداشتی و معیارهای انبارداری
12- جمع آوری آمار و اطلاعات و ارائه به مدیریت مرکز
13- نظارت بر عملکردشرکت پیمانکارتغذیه بر اساس بندهای قراردادی


6.1.9.0
گروه دورانV6.1.9.0